קציצות גבינה מלוחות (או מתוקות) מ-3 מצרכים בלבד שאפשר לגוון עם המון אופציות
- מניחים בקערה גבינה וביצה וטורפים היטב.
- מוסיפים קמח וטורפים רק עד שהתערובת אחידה ואין גושים. אם רוצים להוסיף תוספות זה הזמן.
- מחממים מחבת עם 3 כפות שמן ויוצרים קציצות עם ידיים רטובות. שימו לב – התערובת רכה ודביקה, אפשר ליצור קציצות רק עם ידיים רטובות או בעזרת כף.
- מניחים במחבת ומטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
- אם רוצים לאפות? פשוט מניחים נייר אפייה, מרוסס בספריי שמן (לא לדלג על זה) על תבנית תנור ומניחים עם כף או בעזרת ידיים רטובות מהתערובת. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות או עד שהן מזהיבות. שימו לב שבאפייה הן מעט משטחות ונעשות דקות יותר אבל הן עדיין טעימות מאוד.
- אם מכינים גרסה מתוקה מפדרים באבקת סוכר ו/או מזלפים מעל מייפל.
- אם קשה לכם ליצור קציצות מהתערובת כי היא נורא רכה, גם אם הרטבתם טוב את הידיים, אפשר להוסיף עוד 2 כפות קמח, אבל אל תגזימו אחרת יצאו לכם קציצות קשות מדי ותמיד אפשר גם להניח כף מהבלילה במחבת במקום ליצור ממש קציצות עם הידיים.