Go Back
+ servings
הדפס

מחית תפוח וסלק


זמן הכנה 10 דקות
זמן כולל 10 דקות
מנות 3 מנות

מצרכים

  • 2 תפוחים - מכל זן שאוהבים
  • 1 סלק
  • מים

אופן הכנה

  1. - קולפים את התפוחים הסלק. נפטרים מהגרעינים שבתפוחים.

  2. - חותכים את התפוחים לרבעים ואת הסלק לקוביות.

  3. - בסיר בינוני מרתיחים מים ומבשלים את התפוחים והסלק עד ששניהם רכים. בערך 20 דקות.

    - מסננים (שומרים את המים) וטוחנים במעבד מזון.

  4. - אם רוצים מרקם נוזלי יותר מוסיפים מהמים שבהם בושלו התפוחים והסלק וטוחנים שוב.