רכים רכים, מלאים בבריאות שמגיעה מהגזר והכורכום, וטעימים ממש - פתיתים צהובים שמכינים בראשון ומחממים בצ'יק באמצע השבוע כשאין זמן לבשל
1. חותכים את הגזר לקוביות קטנות או מגרדים על החלק העבה בפומפייה.
2. מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הגזר עד הזהבה. מומלץ לסיר את מכסה הסיר, זה מקצר את קצר הריכוך של הגזר.
3. מוסיפים פתיתים ומטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך דקה.
4. מוסיפים תבלינים ומים רותחים, מערבבים וסוגרים את המכסה.
5. מבשלים על אש קטנה במשך 8-10 דקות או עד שהפתיתים רכים.
- במקום גזר אפשר להשתמש בבטטה, קישואים ואפילו פרחי כרובית קטנטנים.
- אם יש לכם בבית שורש כורכום טרי הוא לחלוטין יכול להחליף את אבקת הכורכום. פשוט שמים 1/2 ס"מ שורש כורכום, קלוף ומגורד על החלק הדק בפומפייה.
- לטעם קצת יותר מתקתק אפשר להוסיף כפית רסק עגבניות.