קעריות שוקולד מתוקות שמכינים עם הילדים, מקשטים איתם וממלאים במלא דברים טעימים. כך תרוויחו גם קינוח שהם הכינו בעצמם וגם תעבירו איתם שעה שהם לא ישכחו לעוד הרבה זמן
במיקרו או מעל באן מארי ממיסים את השוקולד. מניחים רגע לצינון קל.
מנפחים בלונים לגודל הרצוי. אני ממליצה לנפח בלון לגודל אגרוף כף יד. שוטפים אותו במים, ומייבשים היטב.
בעזרת אצבע, מורחים את הבלון במעט שמן.
טובלים חצי מהבלון בשוקולד, נותנים לו לטפטף את השאריות ומניחים הפוך מושען על כוס (השוקולד כלפי מעלה), או מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה כשהשוקולד כלפי מטה ומעט נמעך.
מקשטים! בסוכריות צבעוניות ובזילופי שוקולד. ואפשר גם בשקדים טחונים.
מעבירים למקרר לפחות ל-3 שעות או עד שמתקשה לחלוטין.
במיקסר עם וו מקציף, מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר כ-3 דקות עד שהקצפת עמידה.
מפוצצים את הבלון, מקלפים אותו מבפנים. וממלאים בקצפת ותותים.