מארחים ילדים בבית? מחפשים מה להכין לארוחת ערב שכולם יאהבו? הכירו את שבלולי הפיצה הכי טעימים שיש. כל מה שצריך זה בצק עלים מוכן, רוטב עגבניות מהסופר וגבינה צהובה. אה, וכמובן, תוספת שאוהבים
- פותחים את הבצק ומורחים רוטב עגבניות, נזהרים לא להגיע לקצוות כי בגלגול זה עלול לנזול החוצה.
- מפזרים שכבה אחידה של גבינה צהובה על כל הרוטב ומפזרים מעל את התוספות.
- מגלגלים לרולדה די הדוקה, עוטפים בניילון נצמד או רדיד אלומיניום ומעבירים למקפיא לשעה לפחות. אפשר גם לכמה שבועות.
- חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי 2 ס"מ ומניחים את פרוסות הבצק על תבנית תנור עם נייר אפייה משומן קלות עם ספריי שמן (לא חובה).
- מברישים בביצה טרופה ואם רוצים מפזרים מסביב שומשום.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-35 דקות או עד שהשבלולים זהובים.
- זמן האפייה תלוי בגודל השבלולים שחתכתם אז פשוט תבדקו כבר אחרי 20 דקות מה קורה איתם. הם צריכים להיות זהובים אבל לא מדי.