תבשיל בורגול עם סלק וגזר מתקתקים שהופכים את הסיר לצבעוני וטעים במיוחד. מומלץ להגיש לצד קציצות צמחוניות או כל מנה אחרת שאוהבים
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בסיר רחב ונמוך עם שמן זית עד ריכוך.
מגרדים את הסלק והגזר על החלק הדק בפומפייה ומוסיפים לבצל. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 10 דקות עד שהגזר והסלק מתרככים.
מוסיפים את הבורגול ומערבבים.
מוסיפים מים רותחים, מלח ופלפל ומערבבים היטב. סוגרים את המכסה, מנמיכים את האש לנמוכה ביותר ומבשלים במשך 20 דקות עם מכסה סגור.
מגישים עם קציצות בטטה ועדשים כתומות או כל דבר אחר שאוהבים.