איך להכין שניצלונים בציפוי פירורי לחם ושומשום במינימום עבודה ועם שיטת עבודה שחוסכת זמן ולכלוך. באמת שאין דבר שיותר קשה לעמוד בפניו מהאוכל הזה
חותכים את חזה העוף לרצועות.
בקערה בינונית טורפים 2 ביצים ומוסיפים קמח, מייפל וחרדל. טורפים היטב עד שנוצרת בלילה אחידה. מוסיפים אל הבלילה את רצועות העוף ומערבבים היטב. מניחים בצד.
בקערה נוספת מערבבים פירורי פנקו ושומשום עם קצת מלח.
מחממים שמן בגובה 1 ס"מ במחבת רחבה (על אש בינונית).
עם מזלג ביד ימין (במידה ואתם ימניים) מוציאים רצועת חזה עוף מהבלילה ומניחים בקערה עם פירורי הלחם. מנערים קצת כדי שיתכסה ועם היד השנייה מצפים את העוף בציפוי.
מעבירים למחבת, כשהשמן כבר חם, ומטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה. לא לשכוח לשים את השניצלונים על נייר סופג אחרי הטיגון כדי שיספוג קצת מהשמן.
- למי שלא אוהב או אין בבית, אין בעיה לוותר על השומשום.
- אם אין לכם חרדל או מייפל אפשר להחליף את שניהם בכף קטשופ.
- במקום מייפל אפשר לשים רוטב צ'ילי.
- כן, זה יעבוד נהדר גם באפייה. רק חשוב ממש לשמן היטב את נייר האפייה ואת השניצלים עצמם עם תרסיס שמן אחרת הם יתייבשו.
- ואם לא רוצים בכלל חרדל/צ'ילי/מייפל/קטשופ. פשוט מוותרים.