נשארה לכם עוגה בחושה? זה הזמן להכין ממנה כדורי שוקולד בציפוי קוקוס או סוכריות שזוללים ישר מהמקרר
- מפוררים את העוגה ושוברים את העוגיות לפירורים דקים בעזרת מערוך (שמים את העוגיות בשקית ומכים עליהן) או במעבד מזון. מעבירים לקערה.
- ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו, בפולסים של 30 שניות, ומערבבים עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק. מוסיפים לפירורי העוגה והעוגיות.
- מוסיפים ממרח שוקולד ומערבבים היטב.
- מעבירים למקרר לשעה לפחות.
- יוצרים כדורים מהתערובת ומגלגלים בקוקוס או סוכריות צבעוניות. שומרים במקרר.
- ואם אין עוגה? ממירים בשרוול פתי בר שבור לפירורים דקים ומוסיפים 1/3 כוס חלב בנוסף לשאר המצרכים.
- אם התערובת רכה מדי אחרי הקירור אפשר להוסיף עוד עוגיות מפוררות. ואם היא קשה? פשוט ממתינים חצי שעה והיא תתרכך ואז יהיה קל לגלגל.