Go Back
הדפס
שניצלונים קראנצ'יים בטירוף. צילום אפיק גבאי

שניצלונים קראנצ'יים בטירוף

שניצלונים אקסטרה קראנצ'יים בזכות תוספת כיפיית של תפוצ'יפס

זמן הכנה 15 דקות
זמן בישול/אפייה 20 דקות
זמן כולל 35 דקות

מצרכים

  • 500 גרם חזה עוף (חתוך לרצועות או לשניצלים)
  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 שקית תפוצ'יפס

לטיגון:

  • שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מועכים את התפוצ'יפס בתוך השקית עד שיש שברים יחסית דקים. מערבבים ביחד עם פירורי הלחם.

  2. מצפים את חזה העוף בקמח ומנערים עודפים.

  3. טובלים את חזה העוף בביצה ואז בתערובת התפוצ'יפס עם פירורי הלחם. 

  4. מחממים מחבת עם שמן בגובה כ-1 ס"מ. מטגנים את השניצלים כשתי דקות מכל צד. מוציאים לנייר סופג ואוכלים חם. 

הערות ושדרוגים

  • אפשר להחליף את היחס בין פירורי הלחם לתפוצ'יפס ולשים קצת יותר או פחות מכל אחד, לפי הטעם. 
  • אוהבים תפוצ'יפס בטעמים? תגוונו - קלאסי לילדים, חריף למבוגרים. 
  • אפשר לתבל את בלילת הביצים עם מעט חרדל שמוסיף קיק משגע.