חותכים את העוף לקוביות בגודל 2 ס"מ.
בקערה אחת שמים קמח ומלח, בשנייה ביצים וקטשופ/חרדל/חמאת בוטנים שטורפים היטב ביחד ובשלישית פירורי לחם.
מעבירים כמה קוביות עוף לקמח ומצפים היטב. נפטרים מעודפי קמח.
מעבירים לקערה עם הביצים הטרופות ומצפים בביצים.
מעבירים לקערה עם פירורי הלחם ומצפים היטב. אם יש עדיין חורים בלי פירורי לחם מחזירים את קוביות העוף שוב לביצים ואז שוב לפירורי לחם.
מטגנים במחבת עם 1 ס"מ שמן עד הזהבה מכל הצדדים.
אם רוצים לאפות: מתיזים תרסיס שמן על תבנית עם נייר אפייה ומניחים את קוביות העוף המצופות. מתיזים שוב שמן למעלה בנדיבות כדי שלא יתייבש ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 עד שהעוף זהוב.