מיני פנקייקים שאפשר להגיש עם מייפל, סירופ שוקולד, אבקת סוכר או פירות טריים. למטה תמצאו גם אופציות לשדרוג וגיוון
- מנפים שני סוגי קמח לקערה בינונית ומוסיפים אבקת אפייה, מלח וקינמון.
- טורפים פנימה סירופ מייפל, חלב, ביצה, שמן קוקוס ווניל. מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה. מניחים בצד ל-5-10 דקות.
- מחממים מעט שמן/חמאה במחבת. מניחים כפיות מהתערובת במחבת. מטגנים כדקה, עד שמופיעות בועות על פני הפנקייקים. הופכים על הצד השני (אני עושה את זה בעזרת מזלג וכפית, אבל אפשר להשתמש בכל כלי שנוח לכם), מטגנים עוד כחמש עשרה-שלושים שניות, ומעבירים לצלחת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.