Go Back
+ servings
הדפס

מיני קרמבו בציפוי שוקולד וסוכריות צבעוניות

ה-קינוח שיגנוב את ההצגה במסיבות יום הולדת - מיני קרמבו בציפוי שוקולד וסוכריות צבעוניות שאפשר לעטר עם אינספור צבעים, טעמים וצורות

זמן הכנה 30 דקות
זמן בישול/אפייה 20 דקות
זמן כולל 50 דקות
מנות 36 מיני קרמבו

מצרכים

  • 130 גרם חלבונים (3 חלבונים מביצים בגודל L)
  • 250 גרם סוכר לבן (1 ו-1/4 כוסות)

לציפוי:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן

לעיטור:

  • סוכריות צבעוניות

אופן הכנה

  1. 1. בקערת מיקסר, נקייה לגמרי (אם יש בה קצת שומן או דפנות משומנות החלבון לא יקציף לכם), שמים את החלבונים והסוכר.

  2. 2. מניחים על הגז סיר בינוני עם 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש הכי נמוכה.

  3. 3. מניחים את קערת המיקסר על הסיר וטורפים עם מטרפה ידנית את החלבונים כשהקערה מעל הסיר. מה שאנחנו רוצים, זה שהסוכר ימס והחלבונים יהפכו להיות יותר בהירים. זה לוקל בערך 10 דקות כשהדבר שאתם צריכים לבדוק זה שהסוכר נמס, לא יותר מזה. פשוט תיגעו בתחתית את הקערה עם החלבונים ותראו אם אתם מרגישים את הסוכר.

  4. 4. מעבירים את הקערה עם החלבונים החמימים למיקסר עם וו הקצפה ומקציפים במשך 10 דקות על מהירות בינונית-גבוהה. את הסיר עם המים תשאירו על הגז (כשהוא סגור כן?).

  5. 5. בינתיים מפרידים את עוגיות האוראו או ה-hit ומוציאים את הקרם שיש באמצע (שומרים אותו בשקית במקפיא ומוסיפים לתערובת של כדורי שוקולד או לעוגה).

  6. 6. כשהקצף יציב ומבריק מאוד מזלפים אותו על תחתית כל עוגייה שפתחתם ומעבירים למקפיא לשעה (אפשר גם לכמה שעות רק שימו את זה בקופסה סגורה).

  7. 7. זוכרים את הסיר עם המים? יופי, אז מדליקים שוב את הגז ומרתיחים את המים. מחלישים לאש נמוכה ומניחים מעל קערה שגדולה בהיקפה מהסיר.

  8. 8. שוברים לתוך הקערה את השוקולד ומערבבים מדי פעם עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק וחלק. מוסיפים את השמן (רק אחרי שהרוטב חלק) ומערבבים היטב.

  9. 9. עכשיו מגיע החלק הכיפי: מעבירים את השוקולד המומס לכוס נמוכה יחסית (היא צריכה להיות קצת יותר גבוהה מהגובה של הקרמבו) וטובלים את הקרמבו, כשהקצף כלפי מטה, בתוך השוקולד. נפטרים מעודפי שוקולד.

  10. 10. מפזרים סוכריות ומעבירים ישר למקפיא.

  11. 11. שומרים במקפיא, בקופסה סגורה, עד חודש. ואפשר גם במקרר אבל רק בחורף.